Appartementen te huur op week of maandbasis in Friesland!   Appartementen aan het water in Friesland!

Vlakbij Sneek en het Sneekermeer ligt watersportcentrum 'Hart van Friesland' te Uitwellingerga. 'Hart van Friesland' is een appartementenhotel met restaurant aan het water en heeft een eigen jachthaven en bootverhuur.

 

 

Accomodatie

Bij Hart van Friesland kunt u appartementen huren voor enkele dagen, een paar weken of zelfs voor langere tijd (een aantal maanden). De luxe kamers van de appartmenten zijn volledig ingericht met o.a.: Flatscreen en radio/cd, douche en toilet. U kunt zowel een appartement op de begane grond huren met eigen tuintafel en -stoelen, als op de eerste verdieping met balkon.
 
 

 

De rust en schitterende omgeving die u zult beleven rondom dit centraal in Friesland gelegen park zullen er voor zorgen dat dit een onvergetelijke vakantie wordt. Voor de watersporters is het 'Hart van Friesland' bij uitstek geschikt als uitval basis. U kunt uw eigen boot meenemen, en op onze helling te water laten maar u kunt ook een boot bij ons huren.

 


Deze boot kunt u meestal voor uw appartement aanmeren waarbij u geen liggeld verschuldigd bent in die periode. Wij liggen centraal in het friese meren gebied grenzend aan een natuurreservaat, dat nog dichter bij het Snekermeer ligt dan Sneek zelf. Ideaal dus voor zeilers en mensen met een motorboot.
Voor de vissers zijn er speciale kaartjes waarop de visgronden staan aangegeven. Deze visgronden zijn vaak ook over het vasteland prima te bereiken.

Naast de watersport zijn er ook andere bestemmingen, u kunt bijvoorbeeld heerlijk fietsen of touren in de omgeving door schilderachtige dorpjes en oude steden in het wijdse Friese polderlandschap. Omdat wij zo centraal in Friesland zijn gelegen, zijn de afstanden niet erg groot. Sneek ligt op circa drie kilometer, Joure op circa acht kilometer afstand van ons park.

Faciliteiten/voorzieningen

Het restaurant, ingericht in Hindelooper stijl, heeft een gezellige scheepsbar met aansluitend een prachtig overdekt terras. In de jachthaven is een yachtcharter en verhuur van zeil-, vis-, dagtoerboten, kano's en waterfietsen. Op het omliggende terrein treft u een kinderboerderij, speeltuin, speelveldje, tennisbaan en ruime sanitaire voorzieningen aan. Voor onze gasten is er een gratis natuurbad op 300 m. afstand.

Wij, Tinus en Maaike Snijders-Bloksma, heten U van harte welkom bij HART van FRIESLAND!